inget att vara rädd för

Jun-seok (Yu Oh-seong), Dong-su (Jang Dong-gun), Sang-taek (Seo Tae-hwa) och Jung-ho (Jung Woon-taek) har varit nära vänner sedan barndomen, men dessa människor var oseriösa barn som också stjäl saker från butiker. När tiden gick blev de gymnasieelever, och Dong-soo blev bäst i skolan eftersom han var en enhands person. Senare på en flick high school festival, blev han förälskad med bandet Rainbow och träffade på Jun-Seok hus, och en fyrkantig relation mellan Jun-Seok, Dong-soo, Sang-taek, och Jin-sook började. Du kommer att komma igenom krisen. Efter det slog de fyra i strid, och Jun-seok och Dong-soo avbröts från skolan. Sang-taek tyckte synd om Jun-seok som inte längre kunde gå i skolan på grund av honom, så han stal i hemlighet hyran från sina föräldrars lägenhet och sprang iväg, sedan gick för att se Jun-Seok att få en lägenhet. Han ber att gå till Seoul tillsammans med insättning, men Jun-Seok vägrar. Därefter gick Sang-taek och Joong-ho på college, Jun-seok var allvarligt beroende av droger på grund av chocken från sin mors död och Dong-su fängslades i fängelse. Jun-seok, som är beroende av droger, missbrukar Jin-suk genom att spotta ut alla typer av sexuella förolämpningar 웹하드추천 och kränkande språk på Jin-sook och blir sedan en gangster. Dong-soo, som släpptes från fängelset, gick också med i gänget, och Jun-seok insisterar på att Cha Sang-gons organisation är en gangster, inte en gangster, men Dong-soo vägrar och säger att han är bättre än en mortiker. I en situation där Dong-soos organisation inte var villig att invadera Jun-seoks territorium så småningom, drev Dong-soo Hyung-doo, och Jun-seoks underordnade och gamla vän Doruko kunde inte lämna Cha Sang-gon ensam, så han arbetat på killen nedan. Han talar om för dem att döda Dong-soo genom att utfärda en varning, men Doruko har en plan. En natt skickar Doruko medlemmar av gänget till Dong-soos hus och försöker attackera, men det misslyckas när Dong-soo, som förväntade sig det, slår dem alla i omvänd ordning. Som hämnd attackerade Dongsus grupp lagrets lager som hanterades av Doruko och dödade Doruko, en nära anknytning till Junseok, och Changa, en medlem av organisationen, samt attackerade och dödade arbetarna i lagret. Efteråt finns det en scen där Jun-seok lär gängmedlemmarna hur man använder en kniv, vilket var kontroversiellt eftersom han lärde dem hur man dödar i filmen. Faktum är att ett mordfall som härmar detta har inträffat. När striden mellan organisationerna intensifierades hade Dong-soo och Jun-seok en konversation. Jun-seok berättade för honom att åka till Hawaii tills situationen lugnades, men Dong-soo vägrade och sa: “Du åker till Hawaii,” och Jun-Seok slocknar bittert, men Dong-soo berättar Jun-Seok. jag är ledsen, jag kommer att se ut Sangtaek, som lämnar för Amerika. Men så snart han skulle sätta sig i bilen förrådde Eun-gi, hans handleder, honom, och gangsterna som hade planterats av Jun-seok knivhuggade Dong-soo med en kniv. Dong-soo fick panik av plötslig attack och flydde, men det var orimligt på grund av allvarliga skador. ta ett andetag Tre år senare återvände Sang-taek till Korea efter att ha studerat i USA, och därefter arresterades Jun-seok på grund av misstankar om en mordlärare för Dong-soo och rättegången fortsatte. Efter att han djärvt erkände i domstolen att han hade beställt det, dömdes han och dömdes till döden. filmen slutar.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다