kritiek op de definitie van de meest activa

Met de volgende risicowaarschuwingen die voortvloeien uit de schade aan beleggers in virtuele valuta, heeft de regerende partij, de regerende partij, voor het eerst wetgeving voorgesteld om virtuele valuta in institutionele rechten te brengen en beleggers te beschermen. De virtuele industriewet, die op 7 juli door de Democratische Partij van de Democratische Partij Lee Yong-woo, lid van de Nationale Assemblee, werd ingediend, is van cruciaal belang om de financiële commissie te laten worden gemachtigd om virtuele valutabedrijven te vergoeden en investeerders te beschermen door oneerlijke winsten te verbeurden en te verzachten bij het aanklagen van oneerlijke handelsactiviteiten. Rep. Lee zei op een persconferentie in de Nationale Assemblee: “Als de markt op zijn minst op zijn eigen manier werkt, kunnen er meer geavanceerde systemen worden ingesteld.” Het is bedoeld om de virtuele activa duidelijk te maken, de gebruikers te beschermen en de goede orde te beschermen. “

De wet heeft de virtuele activaarchitecten en virtuele activaportefeuillediensten verplicht om zich bij de financiële commissie te 폰테크 registreren en de niet-geregistreerde en oneerlijke handelingen van virtuele activabedrijven te verbieden.

Ondertussen drong de oppositiepartij er bij de regering op aan om maatregelen te treffen voor schade aan virtuele valuta. Yoon Chang-hyun, een wetgever van het TF, zei: “De Nationale Assemblee, de financiële autoriteiten en onderzoeksinstanties moeten op 7 juli een noodpersconferentie houden om voorzorgsmaatregelen te nemen.”Yoon zei: “Ik ben bezorgd over het fenomeen van de ‘coinlon’ dat gebruikers nu tegelijk uit de beurs halen,” en het voorbeeld van de ‘bitsonic’-beurs die weigert om geld op te nemen van beleggers.

De wet op de virtuele industrie, die Lee vertegenwoordigde, is de eerste wet die de regerende partij heeft aangenomen sinds de recente oproep tot toezicht en regelgeving op de markt voor virtuele geld. Aangezien ongeveer 20 Democratische wetgevers, waaronder Noung-rae, Kim Tae-yeon en An Min-seok, ook zijn genoemd naar de co-vertegenwoordigers, zal er een volledige discussie plaatsvinden in de Nationale Assemblee via de commissie voor het presidentiële kantoor, die een commissie van permanente vertegenwoordigers is. De regering en de regerende partij hebben kritiek gekregen op de maatregelen om beleggers te beschermen, maar waarschuwen alleen voor oververhitting van de markt voor virtuele geldmarkten. Sommigen wijzen erop dat de Nationale Assemblee de “achterste wetgeving” heeft aangenomen.

Park Hong-geun, een wetgever van de Democratische Partij, die op een persconferentie over de virtuele industriewet van de Nationale Assemblee woonde, zei: “Het voorstel is om gebruikers te beschermen door ze te beschermen door ze te reguleren zonder af te zien van wat er om ons heen gebeurt door het debat over waarden (over de coin) te zuiveren.”Dezelfde partij-wetgever Min Hyung-bae zei: “De nieuwe technologie brengt een tijdperk van innovatie en veroorzaakt ook een nasleep van overmatige speculatieve rage, waardoor de institutionele onderhoudswerkzaamheden dringend zijn.”De binnenlandse handelskoepel steeg tot ongeveer 200 soorten en de transactie ging verder dan de Kospie, omdat de partij aarzelde om te reageren en het virtuele geld werd verwaarloosd door de gereguleerde blinde zone.Onlangs is er een klacht op de markt dat de belastingcontroverse de belastingen zal ontnemen, omdat de markt de bescherming van beleggers verwaarloost.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다